Denver Press Club and Press Benevolent Association Board of Directors Meeting Agenda

May 21, 2019, at 6 p.m.

- 1. Quorum, Call to Order, Approval of Minutes
- 2. Action item: Minutes | 6:01 p.m., 4 minutes
- 3. Action item: 7 new members | 6:05 p.m., 15 minutes
 - Jessica Roe (Student), Deanna Hirsch (Media), Jenny Brundin (Sponsorship), Nathaniel Minor (Sponsorship), Andrew Villegas (Sponsorship), Natalia Navarro (Sponsorship)
 - b. Status of other sponsorship members from Runyon
- 4. Treasurer's Report | *Kevin Vaughan* | 6:20 p.m., 20 minutes
- 5. Public comment | 6:40 p.m., 10 minutes
- 6. <u>Hall of Fame Dinner</u> | *Linda Shapley* | 6:50 p.m., 20 minutes
 - a. Nomination status
- 7. President's report | Dan Petty | 7:10 p.m., 20 minutes
 - a. Manager's Compensation
 - b. Eugene Tepper Celebration
 - c. Damon Runyon selection committee
- 8. Manager's Report | Tom Foutch | 7:30 p.m., 10 minutes
- 9. Committee reports | 7:40 p.m., 20 minutes
 - a. Programming | Skyler McKinley
 - b. Marketing and Social Media | *Skyler McKinley*
 - c. Membership | Dan Petty, Kevin Vaughan
 - i. Membership cards
- 10. New Business | 8:00 p.m., 10 minutes
- 11. Adjourn | **8:10 p.m.**